• Gert

Het Blomke levert tijdens de Corona periode gratis aan huis!


Het coronavirus treft ons allemaal. In deze moeilijke tijden moeten we samen ons best doen om er ons zo goed mogelijk doorheen te slaan. Alles wat kan helpen om ons leven aangenamer te maken moeten we dan ook zeker doen.


Het Blomke gaat u hierbij helpen!


Geef toe, een mooi boeket of bloemstuk gaat zeker helpen om uw huis en uw humeur of dat van uw dierbaren op te vrolijken.


Door de coronacrisis moet onze winkel gesloten blijven, maar aan huis leveren mag nog wel mits in acht name van de voorschriften. Daarom hebben wij besloten om vanaf vandaag je bestellingen binnen Groot-Leuven gratis te leveren, bij een minimum bedrag van 25€.


U zult begrijpen dat we door de coronacrisis niet altijd alle bloemen beschikbaar hebben en we iets meer tijd nodig hebben om uw levering uit te voeren. U mag er wel op rekenen dat we ons uiterste best gaan doen om dit alles zo vlot mogelijk te laten verlopen!


We kijken er nu al naar uit om u te horen of te lezen!

Het Blomke

297 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Pinkstermaandag en volgende dagen

Volgende dinsdag (25/05) en woensdag (26/05) zijn we gesloten, en kunnen we geen bestellingen leveren. De gewoontelijke bloemenveiling op maandag gaat door de feestdag niet door.

WhatsApp Image 2020-12-17 at 14.30.36.jp

1999

SINDS

"Het Blomke"

Altijd verse bloemen en planten

Ruime keuze bloemstukken en seizoensartikelen