Story Title

Liefste Klanten,
Sommigen hebben al gehoord, gezien of gelezen dat het huis waarin ‘Het Blomke’ al jarenlang gehuisvest is momenteel te koop staat.
Nog geen paniek: de winkel blijft zeker OPEN TOT EIND DIT JAAR.
23 jaar lang heb ik vol passie en overgave ervoor gezorgd dat jullie, mijn fijne en toffe klanten, telkens weer tevreden naar buiten konden stappen met een unieke creatie.  Deze kwaliteit waarborgen lukt enkel door zeven dagen op zeven maar ook vele nachten en alle feestdagen het beste van mezelf te geven, natuurlijk samen met dat geweldige team achter ‘Het Blomke’.  Deze  liefde voor het vak gaat wel vaak ten koste van het sociale leven en elke vrije tijd.
Vandaar dat ik besloten heb een nieuwe wending in mijn leven te geven.  Mijn energie en inzet ga ik nu focussen op het inrichten van een vakantieplek in het zuiden van Spanje.  Ik hoop jullie daar van harte te mogen ontvangen en jullie de typische sfeer van ‘Het Blomke’ op een heel andere manier te laten beleven in ons appartement of studio met een adembenemend uitzicht over de bergen en kust van Torrox en Nerja ten oosten van Malaga, 
Tot het einde van dit jaar ga ik jullie nog met heel veel plezier, liefde en passie verder helpen aan unieke creaties voor Allerheiligen, verjaardag, geboorte, overlijden, trouw of iedere andere speciale gelegenheid.
Op facebook en onze website houden we je zeker verder op de hoogte van al onze plannen.
We vertrouwen erop jullie nog heel vaak te mogen zien: in de winkel tot eind dit jaar en nadien heel graag in het warme Spanje.
Veel liefs,
Gert

Bloemen_edited.jpg
 

Ontdek onze boeketten, bloemstukken en devoratie of bekijk heel ons gamma.

image0.jpeg
image14.jpeg
elfje2_edited_edited.jpg
 
Met een eigen stijl

"Het Blomke"

kwaliteit

creativiteit

originaliteit

professionaliteit

Gert blij betere foto.jpeg

Gert Meeus

Meester bloembinder

Zaakvoerder "Het Blomke"

 
Contacteer ons voor speciale wensen of creaties

Bedankt voor je boodschap!

WhatsApp Image 2020-12-17 at 14.30.36.jp

1999

SINDS

"Het Blomke"

Altijd verse bloemen en planten

Ruime keuze bloemstukken en seizoensartikelen