Nieuwtjes

Het coronavirus treft ons allemaal. In deze moeilijke tijden moeten we samen ons best doen om er ons zo goed mogelijk doorheen te slaan. Alles wat kan helpen om ons leven aangenamer te maken moeten we dan ook zeker doen. 

Het Blomke gaat u hierbij helpen! 

Geef toe, een mooi boeket of bloemstuk gaat zeker helpen om uw huis en uw humeur of dat van uw dierbaren op te vrolijken. 

Door de coronacrisis moet onze winkel gesloten blijven, maar aan huis leveren mag nog wel mits in acht name van de voorschriften. Daarom hebben wij besloten om vanaf vandaag je bestellingen binnen Groot-Leuven gratis te leveren, bij een minimum bedrag van 25€. 

Geef ons een telefoontje op 016/25.97.01 of beter nog een mailtje naar het.blomke@telenet.be met vermelding van je naam en telefoonnr. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om je bestelling volledig volgens uw wensen uit te voeren. 

U zult begrijpen dat we door de coronacrisis niet altijd alle bloemen beschikbaar hebben en we iets meer tijd nodig hebben om uw levering uit te voeren. U mag er wel op rekenen dat we ons uiterste best gaan doen om dit alles zo vlot mogelijk te laten verlopen! 

We kijken er nu al naar uit om u te horen of te lezen! 

Het Blomke 

Gert zwiert 20 jaar met de bloemetjes in het rond.  Als kers op de taart ontving hij het gouden ereteken van de elite van de arbeid in naam van de koning.  De opperste waardering en erkenning voor 20 jaar werkplezier, creativiteit en volle goesting.  Aan alle klanten een dikke merci om dit mee mogelijk te maken!

 

Wij nodigen U graag uit op onze jaarlijkse opendeurdagen!!

Onze nieuwe bloemstukken voor Allerheiligen zijn vanaf nu te bestellen in onze winkel. Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen. Wij helpen u graag verder!

Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste trends in kerstdecoratie.  Bij een hapje en een drankje brengen we u alvast in de juiste sfeer, zodat u nadien optimaal kunt genieten van  gezellige Kerst- en Nieuwjaarsfeesten! 

Heel graag tot dan! 

Gert en team

Opgelet ! Om plaats te maken voor onze kerstdecoratie bieden we u vanaf 15/11/16 tot 20/11/2016 een korting tot 50% op tal van andere decoraties!

De creaties voor Allerheiligen zijn vanaf zaterdag 22 oktober te bekijken in onze winkel. Gelieve tijdig te bestellen !

moederdag2015

Apr 29

Moederdag!

Maak er een fijne dag van. Wij zorgen alvast voor een ruime keuze verse bloemen, bloemstukken, planten en allerlei decoratie.
Kom zeker eens langs en bestel tijdig.
Op 7 en 8 mei voorzien wij een extra geschenkje voor elke klant
Beste klant,  
Naar jaarlijkse gewoonte nodigen wij u samen met uw familie en vrienden graag uit op onze opendeurdagen op zaterdag 28/11/15 en zondagvoormiddag 29/11/15.  
Bij een hapje en een drankje stellen we u graag onze nieuwe kerstdecoratie voor. Wij hopen u te mogen begroeten op onze opendeurdagen en wensen u alvast fijne en gezellige feestdagen toe!  
Gert en team 
Om plaats te maken voor onze kerstdecoratie bieden wij U tot 22/11/14 een korting aan  van 50% op tal van andere decoraties!  

De creaties voor Allerheiligen zijn vanaf zaterdag 17 oktober te bekijken in onze winkel. Gelieve tijdig te bestellen !

moederdag2015

Apr 28

Moederdag!

Vergeet de mama niet in de bloemetjes te zetten op 10 mei!  Groot assortiment bloemen, bloemstukken, planten, …  bestel tijdig!  Zowel op 9 als 10 mei voorzien wij een extra geschenkje voor elke klant!  Tot dan, Gert en het blomketeam